JTempelman Fotografie
sep 28
Supermaan
Afgelopen nacht de supermaan op de foto gezet. De eclipse zelf heb ik aan me voorbij laten gaan. De volgende ochtend moest ik werken en van 3 tot 4 op was me iets teveel van het goede…    
jul 07
Tour de France 2015
Afgelopen weekend heb ik mee mogen draaien in het mediateam van de Tour de France in Utrecht. De zaterdag betrof de eerste etappe in Utrecht en de zondag de tweede richting Zeeland. Zie voor een selectie van de gemaakte foto’s:  opdracht Tour de France 2015.    
jun 12
Workshop portretfotografie
Zaterdag 6 juni i.s.m. CCC.nl en Studio34x.com in Almere een meegedaan aan een  workshop portretfotografie. Er waren 4 modellen op 4 settings met eigen belichting en 2 visagisten aanwezig. Het was een erg leerzame dag! Zie voor een selectie van de resultaten het bijgevoegde album.
mrt 22
Workshop Hoge Veluwe
Ik heb afgelopen vrijdag een workshop wildfotografie gevolgd. Het was een leerzame dag en we hadden erg veel geluk met het weer! Zie voor een selectie van de resultaten het bijgevoegde album.  
Groepsfoto S.V. HTC 4
Vandaag een groepsfoto gemaakt voor de Zwolse voetbalclub S.V. HTC 4 Zwolle i.s.m. hun sponsor Brasserie Drunnik.
Dutch Match Cup
Dit weekeinde maak ik als fotograaf onderdeel uit van het mediateam van de Dutch Match Cup. Volgens planning foto’s maken van de verschillende evenementen tijdens het weekeinde zowel op als langs het water. Zie voor een selectie van de gemaakte foto’s: opdracht Dutch Match Cup
Sail Giethoorn
Vandaag op uitnodiging foto’s gemaakt tijdens Sail Giethoorn. Onder andere van de gehouden sloepentocht en het arriveren van de boten in de verschillende omringende dorpen. Zie voor een selectie van de gemaakte foto’s: opdracht Sail Giethoorn.
jan 19
Silhouet
Vandaag op pad geweest voor een opdracht van de geavanceerde fotografiecursus van PLEK Fotografie. De opdracht was om gebruik maken van low key technieken om een silhouet creëren.    
okt 08
Volle maan boven Zwolle
Vandaag was er een mooie oranje* gekleurde maan boven Zwolle te zien. De bijgevoegde foto bestaat uit twee verschillend samengevoegde foto’s. Één foto van de maan en één foto van de wolken. De foto(s) heb ik genomen met een 300mm zoomlens. * Het maanlicht kan verschillende kleuren aannemen, wit/grijs, oranjebruin of blauw. Het maanlicht kleurt oranje wanneer de maan laag aan de horizon staat. Dit komt doordat het licht dan een langere afstand door de aardatmosfeer moet afleggen. De lucht verstrooit het blauwe licht, waardoor licht van grotere golflengten (rood en geel) overblijft. Bron: Wikipedia